Veure els productes en venda Menú

Qui som

La pastisseria

Elaborem els nostres productes al moment, perquè els gaudeixis just acabats de fer, i de forma artesana, per aconseguir de cada producte una peça única.

Per fer-ho, seleccionem els millors ingredients: productes ecològics, de comerç just i km 0, amb la màxima qualitat i cura per l'entorn i pel producte en si. Vols veure algunes de les petites "obres" que podem fer per a tu?


L'equip

Des del 2002, al centre de Mataró, l'equip de Nougat treballa dia a dia per oferir la millor pastisseria als seus clients. Però el projecte neix molt abans, quan el Marc i la Sandra, es troben i comencen a traçar les pinzellades del que anys després esdevindria Nougat.

L'èxit del projecte és fruit de la dedicació apassionada a la feina, de la recerca constant de la fórmula perfecta entre elaboració artesanal, ingredients excepcionals i una integració compromesa de tot plegat amb el seu entorn, tant els clients com els proveïdors.

La Sandra és el motor de tota l'elaboració de Nougat: molt metòdica, i amb una sensibilitat innata per fer els millors pastissos, torrons, mousses... El Marc és la cara visible de Nougat, i s'encarrega de trobar els millors ingredients ecològics, de comerç just i km 0 per a la pastisseria artesanal que elabora la Sandra. A més, li encanta trobar el millor producte per a cada client, i fer de cada venda un moment especial.

Vols saber tot el que podem oferir-te?